Corturi gonflabile pentru decontaminare (Losberger RDS-Franta )
  • Cort cu structura gonflabila compact, pentru servicii de urgenta, utilizabil ca sistem de decontaminare cu instalare rapida
  • Compact, usor, durabil
  • Instalare rapida si usoara: cu cilicdru cu aer comprimat
    (1-2 min.) sau cu un compresor, de 2 persoane, in 5 min

  • Spatiu interior generos: fara stalpi verticali
  • Sistem de dusuri preinstalat: posibilitate de separare a spatiului pentru femei, barbati, raniti aflati pe targa
  • Modularitate: posibilitate de conectare cu alte structuri produse de Eurovinil, prin module si coridoare de trecere, pentru a crea un sistem de decontaminarte in masa
  • Usor de transportat: 1 m3
  • Material: PVC special, care reduce efectul radiatiilor solareStatii complexe pentru decontaminare personal (Cristanini -Italia)

Statie de decontaminare multifunctionala, care asigura decontaminarea simultana a persoanelor de sex feminin, masculin si a celor ranite, cu o capacitate de decontaminare de >150 pers/h.

Cortul are trei compartimente, fiecare din acestea avand trei linii de decontaminare (femei/barbati/persoane ranite). Elementele de separare intre compartimente si liniile de decontaminare sunt fixate pe structura pneumatica si se ridica impreuna cu aceasta. Toate aceste elemente sunt configurate/montate astfel incat sa asigure separarea eficientă a compartimentelor (dezbrăcare / decontaminare / îmbrăcare), prevenindu-se contaminarea încrucişată.

Cortul si toate accesoriile acestuia (dusuri, pompe de evacuare apa uzata, rezervoare, etc) sunt fabricate din materiale performante, cu respectarea celor mai exigente cerinte de calitate. Statia de decontaminare si elementele componente ale acesteia detin NSN.
TSDM-Sistem modular pentru decontaminare cu abur (Cristanini –Italia)

Sistem modular tip cort, pe structura metalica, pentru decontaminarea CBRN a personalului ce deserveste autospeciala, precum si pentru decontaminarea cu abur a armelor, mastilor, costumelor de protectie si a tehnicii de decontaminare.
Tunel dusuri (Cristanini-Italia)

Sistem automat pentru reglarea amestecului apa-produs de decontaminare pentru fiecare iesire.

Sistem complet, cu bazin de colectare si pompa de evacuare a apei contaminate.
Sistem portabil de dusuri (Cristanini-Italia)

Sistem de dusuri cu utilizarea simultana a 8 posturi de decontaminare. Dozarea automata a produsului de decontaminare pentru fiecare iesire.